Instagram

17 març 2020            Llegeix més
No saps què fer a casa durant els 15 dies de confinament pel coronavirus? Et donem algunes idees?
14 febrer 2019            Llegeix més
Si has notat una pèrdua de seguidors al teu Instagram durant les últimes hores, has de saber què ha passat i quin ressò ha tingut a les xarxes socials!
06 juny 2018            Llegeix més
Et sents atrapat/da per tot tipus de pantalles i et fascina el cinema i la fotografia? Et donem 10 imprescindibles per estudiar Comunicació Audiovisual!
27 abril 2018            Llegeix més
Si creus que estàs enganxat a les xarxes socials, llegeix el nostre article de punts a favor i en contra d’aquest fenomen! No et perdis les 7 reflexions de Jordi Basté sobre l’impacte de les xarxes més populars com Twitter, Instagram i Facebook.
21 març 2018            Llegeix més
Fa uns dies que ja no pots fer servir els GIFs per rematar les teves “stories” d’Instagram. Saps quin és el motiu d’aquesta eliminació? És una decisió que han compartit Instagram i Snapchat
22 juny 2017            Llegeix més
Tens plans per aquest estiu? I si t’apuntes a un campus per preuniversitaris? És una gran oportunitat per provar coses noves, descobrir la teva vocació i per saber si el …
16 març 2017            Llegeix més
Jan Cutillas té mig milió de seguidors a Musica.ly, està estudiant un cicle de Producció Musical i planeja petar-ho també a Instagram i Youtube!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.