Preinscripció universitària (febrer)

Comença la preinscripció universitària de febrer del 2018! És moment d'entrar a Accés Universitat i omplir el formulari amb les teves preferències universitàries. Tens temps per fer-ho fins al 7 de febrer!

Vols uns consells per fer la preinscripció universitària? Segueix-los i no et prenguis a la lleugera aquest pas, que és molt important:

Inici
Finalització
Adreça
https://accesuniversitat.gencat.cat

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.