Prematrícula Selectivitat de Juny (2n batxillerat)

Si fas 2n de batxillerat i estàs pensant en accedir a la universitat, recorda que has de fer la prematrícula dels exàmens de selectivitat a través del web Accesnet. Fer la prematrícula significa fer una tria no definitiva de les assignatures a les quals et vols presentar.

El termini és del 26 de febrer al 24 de març (tots dos inclosos). Que no se’t passi!

Ah, i recorda que el següent pas serà la matrícula!

Inici
Finalització

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.