NOTÍCIES

10 beneficis d’anar a la uni

Categoria
10 beneficis d’anar a la uni

Un dels canvis més significatius respecte el Batxillerat és que a partir del dia que posis els peus a la universitat, et començaràs a formar en allò que vulguis ser.  A Batxillerat sovint estàs més pendent de la nota que d’assimilar allò que estàs estudiant. En canvi, a la universitat les assignatures tracten temes que t’interessen dins la branca que tu has elegit i això farà que et sigui molt més fàcil trobar-hi la motivació.

Falten pocs mesos per decidir i segur que ja comences a preguntar-te com serà aquesta nova etapa. Segur que seran uns anys que no oblidaràs mai, però si encara et queda algun dubte t’expliquem per què la universitat és molt millor que el Batxillerat.

10 beneficis d’anar a la uni

  1. A la universitat tu tries el que vols estudiar
  2. Coneixeràs gent de tot el món
  3. Faràs amistats que perduraran més enllà del pas universitari
  4. Podràs gaudir de l’àmplia oferta d’activitats que organitza la universitat, ja siguin esportives, culturals o d’oci
  5. Aprendràs a ser més independent i a superar els objectius que et marquis
  6. Milloraràs les habilitats organitzatives i comunicatives treballant en equip
  7. Un títol universitari et facilitarà l’accés al món professional
  8. Tindràs opcions d’aconseguir feines més ben remunerades
  9. La universitat és una gran font de contactes professionals
  10. Gaudiràs de descomptes universitaris

 

És cert que et caldrà estudiar molt i fer molts treballs i presentacions, però ja veuràs que si poses a la balança tots aquests beneficis, el camí se’t farà molt més plàcid i podràs treure’t el grau amb èxit. Sens dubte, el món universitari és una de les millors experiències que et queda per viure. Molts ànims i força, que ja et falta menys!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.