NOTÍCIES

Els 10 imprescindibles per estudiar Enginyeria de l’Automoció

Els 10 imprescindibles per estudiar Enginyeria de l’Automoció

Penses que un cotxe és molt més que un mitjà de transport? Has convertit les carreres de Fórmula 1, el Rally Catalunya-Costa Daurada o el Saló de l’Automòbil en cites obligades? Si presumeixes d’haver-te tret el carnet de conduir a la primera i de conèixer totes les marques de cotxes, l’Automoció és el teu estil de vida i, possiblement, el grau que més s’adapta a tu!

Llegeix els 10 imprescindibles per estudiar Enginyeria de l’Automoció!

Els 10 imprescindibles per estudiar Enginyeria de l’Automoció

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquest grau o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.