NOTÍCIES

Vols estudiar Publicitat? Aprèn de l'experiència d'antics alumnes!

Vols estudiar Publicitat? Aprèn de l'experiència d'antics alumnes! - Preparats.cat

T'agradaria estudiar Publicitat i Relacions Públiques? Has pensat en com t'agradaria parlar amb antics estudiants del grau per poder fer-los preguntes sobre la carrera, les sortides professionals, les pràctiques o d'altres temes? El grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UVic-UCC compleix 20 anys, i per això la universitat ofereix un munt d'activitats amb antics estudiants per explicar alguns exemples d'entre les "700 trajectòries professionals" de graduats i graduades en aquest grau a la UVic.

Si t'interessa aquest grau, et recomanem que assisteixis a alguna d’aquestes activitats per conèixer l’experiència d’antics i antigues estudiants que ja es troben en el món professional. Hi pots assistir de forma online!

Career Talks

Les Career Talks es tracten d’unes "reunions" en les quals antics/gues estudiants del grau explicaran la seva trajectòria i experiència a l’alumnat actual, però també a qualsevol persona que estigui interessada en aquests estudis, des d’una perspectiva motivadora. El format serà de quinze minuts per xerrada i hi participaran 5 persones que actualment treballen en àmbits molt diferents.

Les primeres Career Talks es van celebrar el 5 de maig i porten com a títol “Creixent en comunicació digital i relacions públiques”. Les segones es faran el dimecres 12 de maig a les 16 h, sota el títol de “Creixent en la creativitat publicitària i la direcció d’art”. Ja t'hi pots apuntar!

Career Experience

Una altra de les activitats programades per aquest 20è aniversari del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la UVic serà la Career Experience. Consistirà en la creació d’un repositori de trajectòries professionals en format d’entrevista personal. Es posa en marxa aquesta primera setmana de maig sota l’epígraf “12Testimonis/12Setmanes” i cada setmana es publicarà una entrevista a un/a ex alumne/a al blog de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic.

 

T'ha cridat l'atenció aquesta forma de celebrar els 20 anys de trajectòria d'un grau universitari? Apunta-t'hi! Tant si tens interès a estudiar Publicitat i Relacions Públiques, com en estudis relacionats amb aquesta temàtica, et recomanem assistir en aquestes activitats, ja que hi trobaràs professionals de la matèria que explicaran com funciona la publicitat, les relacions públiques i la comunicació al món laboral.

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.