NOTÍCIES

5 últims consells sobre la Preinscripció!

Categoria
5 últims consells sobre la Preinscripció!

L'últim pas per accedir a la universitat és completar la Preinscripció Universitària. Aquests són els nostres 5 últims consells!

  • Sigues realista. Quan rebis les notes de les PAU, sabràs la teva nota d'accés. Si aquesta és molt diferent a la nota de tall d'un Grau, no el posis en 1a preferència! Si creus que serà complicat accedir al Grau que vols, inclou a les preferències altres universitats o Graus de la mateixa branca de coneixement!
  • Al llistat de preferències universitàries hi trobaràs 8 opcions. No cal que les omplis totes però et recomanem que n'hi incloguis com més millor! És molt important, ja que si només poses, per exemple, 2 opcions i no pots accedir a cap de les dues, et quedaries sense accés a la universitat aquest curs!
  • Si se't penja el web d'Accesnet durant algun moment del procés, prova-ho més tard! El més segur és que no hi hagi cap problema, sinó que la plataforma es col·lapsa perquè molts estudiants hi entren a la vegada.
  • Encara tens dubtes de què estudiar? Fes el nostre TEST D'APTITUDS! T'ajudarà a saber quins són els Graus més adients per a tu segons la teva personalitat, gustos i aptituds!

Fes el nostre Test d'Aptituds!

 

Resol tots els dubtes de la Preinscripció Universitària amb el nostre vídeo tutorial o escriu-nos directament! ÀNIMS I MOLTÍSSIMA SORT!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals