NOTÍCIES

7 tècniques online per treure notassa als exàmens!

Categoria
7 tècniques online per treure notassa als exàmens!

El mòbil, el Facebook, l'Instagram, els xats, la tele... Sabem que fas servir tota aquesta tecnologia quan prepares els exàmens, però no precisament per estudiar! I, normalment, t'acaba distraient i no aprofites el temps com cal. Tenim la solució! Et presentem 7 tècniques online que t'ajudaran a treure el millor de tu per aprovar els exàmens i, eh, amb notassa!

  • Multiplica la concentració gràcies a apps. Amb aplicacions com StayFocused el teu ordinador o tauleta no et mostrarà cap notificació ni et deixarà accedir als llocs webs, , subdominis específics, fins i tot vídeos, jocs o imatges específiques de la pàgina, que hagis configurat perquè es bloquegin. quan t'arribi un whatsapp, missatge o trucada. Només veuràs un editor de text que pots personalitzar i escoltaràs música relaxant que t'ajudi a concentrar-te i reflexionar més sobre el tema que estiguis treballant!
  • Posa't a prova. Per estudiar, no et limits a resumir i memoritzar la informació. Prepara't les preguntes que creus que podran sortir a examen i contesta-les. Amb l'aplicació Evernote Peek podràs fer-te els teus propis exàmens des de l'iPad!
  • Representa la informació gràficament o amb eixos cronològics. Per a estudiar conceptes com, per exemple, els de la història de l'art, sempre va bé fer-se fitxes que t'ajudin a comparar els detalls. Per a fer línies de temps, et recomanem l'eina TimeLine JS!
  • Crea mapes conceptuals. És una de les millors formes perquè et quedin molt clars els conceptes. Tot l'esforç de resumir la informació en paraules clau t'ajudarà molt. Utilitza webs com Vue o Mindmeister.
  • Estudia des de casa amb els amics. Si ets de tancar-te a casa quan arriba la temuda època d'exàmens, pots comentar i discutir els dubtes de les assignatures amb els xats de les xarxes socials o per Skype! Però quedar amb els companys per estudiar junts davant d'un cafè sempre és una opció immillorable!
  • Amplia els apunts investigant per la xarxa. No cal escriure la Bíblia sobre cada assignatura però sempre està bé buscar informació extra per fer un examen de 10!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.