NOTÍCIES

Ajuda a curar malalties i crear vacunes amb la Biomedicina!

Ajuda a curar malalties i crear vacunes amb la Biomedicina! - Preparats.cat

T'agradaria ajudar a curar malalties i crear vacunes i fàrmacs que ajudin a la Medicina i a millorar la salut de les persones? Doncs potser el teu grau és Biomedicina!

Com és el grau en Biomedicina?

En aquest grau, aprendràs tot el necessari sobre el cos humà i la salut per investigar sobre eines biològiques, moleculars i cel·lulars i com s'aplica directament a la Medicina. Amb aquesta formació, podràs participar en totes les fases de la investigació:

  • Investigació bàsica: per exemple, cèl·lules, models animals...
  • Investigació preclínica: proves amb models animals i amb mostres humanes, sense implicar directament al pacient.
  • Investigació clínica: fase d'estudi amb pacients.

Aprendràs les bases de les malalties i els mètodes de diagnòstic, així com el desenvolupament de fàrmacs i vacunes i la millora de la qualitat de vida de pacients i persones en general. 

La UVic estrena el grau en Biomedicina!

Aquest pròxim curs 2022-2023, podràs estudiar el grau en Biomedicina a la UVic! En aquest grau, faràs moltes classes pràctiques i de laboratori experimental als espais de biociències i podràs fer estades de pràctiques en centres de recerca, hospitals i empreses, universitats estrangeres, indústria farmacèutica o indústria biotecnològica enfocada en la biomedicina.

També se li dona molta importància a l'anglès, ja que és la llengua bàsica de la investigació científica.

T'animes a conèixer més el grau en Biomedicina? Demana més informació o apunta't a les Jornades de Portes Obertes virtuals de la UVic!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
10 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.