NOTÍCIES

Ajudem perquè la investigació de la Covid-19 avanci!

Categoria
Repte solidari UVic - Preparats.cat

Aquests dies, un munt d'institucions i personalitats estan promovent iniciatives per ajudar a la investigació de la Covid-19 i trobar una vacuna com més aviat millor! Una de les que més ens ha agradat ha estat la de la UVic, que ha creat el #reptesolidariUVic!

Què és el #reptesolidariUVic?

La UVic ha creat aquest repte solidari esportiu per recaptar diners per la campanya #Joemcorono, liderada pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, que estan investigant formes de parar aquesta malaltia.

El 10 de maig, el dia de la jornada, es portarà a terme un programa en directe presentat pel periodista Jordi de Planell, del programa Preguntes Freqüents de TV3 i exalumne de la UVic, que es podrà seguir pels canals de Youtube, Facebook i Linkedin de la Universitat.

Ja s'hi han implicat persones com el Mag Lari, el músic Guillem Roma, les esportistes Clàudia Galícia i Anna Casarramona... I durant el programa hi haurà un munt d'entrevistes i concerts!

Com hi pots col·laborar?

Des d'avui, ja pots fer una aportació econòmica de mínim 5 € a www.reptesolidariuvic.cat! Un cop t'hagis inscrit, rebràs un correu electrònic amb el teu dorsal per fer esport el dia 10 de maig. Com si participessis en una cursa! Però també pots col·laborar-hi abans del diumenge, publicant un vídeo o foto fent qualsevol tipus d'esport i etiquetant la UVic!

Esperem que puguis fer una aportació i que entre tots i totes parem aquesta pandèmia!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.