NOTÍCIES

Aniràs al Saló de l’Ensenyament 2017?

Aniràs al Saló de l’Ensenyament 2017?

Sabies que Preparats, Llestos, Universitat anirà al Saló de l’Ensenyament 2017? Quan entris a la Plaça Univers, abans d’accedir al primer pavelló, trobaràs el nostre espai d’assessorament preuniversitari durant tots els dies de la fira, del 22 al 26 de març.

Què trobaràs al Saló de l’Ensenyament?

  • Informació de les universitats públiques, concertades i privades de Catalunya, així com d’escoles d’arts escèniques o idiomes, entre d’altres
  • Xerrades i tallers sobre els Graus o el sistema universitari
  • Activitats de lleure com les de l’Esport Català Universitari (ECU), entre d’altres!

També ens hi trobaràs a nosaltres! Estarem allà per:

  • Resoldre tots els teus dubtes
  • Aconsellar-te per escollir grau i universitat
  • I per donar-te un regal que estem segurs que… t’encantarà!

Si t’agradaria venir però encara no t’has decidit, mira el nostre reportatge de l’edició del Saló de l’Ensenyament del 2016! T’hi esperem amb el teu institut, família o amics!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/F39ul2yUtSE.jpg?itok=F8FJW0kI","video_url":"https://youtu.be/F39ul2yUtSE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Vídeo incrustat (Responsiu)."]}

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
6 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.