NOTÍCIES

Es publica la 1a assignació de places: què has de fer ara?

Categoria
Es publica la 1a assignació de places: què has de fer ara?

S'ha publicat la 1a assignació de places de la convocatòria ordinària de la Preinscripció Universitària 2021!

Si tens dubtes sobre què fer o quin és el següent pas, entra a l'Assistent virtual d'Accés a la Universitat i ho veuràs molt més clar!

Què pot passar a la 1a assignació de places?

Quan es publiqui la 1a assignació de places, et pots trobar en diverses situacions:

  • Que t'hagin assignat a la teva 1a opció. En aquest cas, per tu s'ha acabat el procés i ja et pots matricular en les dates que et digui la teva nova universitat. Enhorabona!
  • Que t'assignin en una plaça entre la 2a i 8a opció. Et pots trobar en 2 casos:

- Si t'està bé la plaça assignada, hauràs d'activar el tràmit "Assignació definitiva" al teu perfil d'Accés Universitat i matricular-te a la universitat.

- Si no t'està bé la plaça, pots esperar a la 2a assignació de places (26 de juliol). Un cop es publiqui, o bé hauràs millorat l'assignació o et quedaràs amb la mateixa que ja tenies. Mai podrà baixar a una opció inferior!

  • Que no t'hagin assignat cap plaça. No passa res, pots esperar a veure si hi ha més sort a la 2a assignació de places (26 de juliol).

Resol dubtes amb l'Assistent d'Accés a la Universitat

Si no saps quin és el següent pas o quins tràmits has d'activar, utilitza el nostre Assistent virtual d'Accés a la Universitat!

Assistent virtual Accés a la Universitat - Preparats.cat

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.