NOTÍCIES

Estrenem un assistent virtual que t'ajuda a entrar a la universitat!

Categoria
Estrenem un assistent virtual que t'ajuda a entrar a la universitat! - Preparats.cat

Des de Preparats posem en marxa l’Assistent d’Accés a la universitat, una nova aplicació dins la nostra pàgina web que t’ajudarà a conèixer tots els passos a seguir per accedir a la universitat i et resoldrà tots els dubtes que et puguin sorgir sobre aquest tema.

Aquesta aplicació va adreçada a tot l’alumnat que vulgui estudiar a la universitat, faci la Selectivitat i/o les PAP o no, i és una de les novetats que estrenem dins la nostra pàgina web en aquest curs.

Què és i com funciona?

L’aplicació es divideix en tres parts, que són les següents:

  • Esquema del procés: Aquesta part es tracta d’una columna on hi ha els diferents passos que has de seguir si vols accedir a la universitat, ordenats de dalt a baix. Aquests passos són els següents: la Selectivitat, les PAP, la Preinscripció, la primera assignació de places, la segona assignació i les Reassignacions.
  • Xat: L’aplicació ofereix un xat en el qual apareixen les preguntes més freqüents sobre qualsevol dels passos i tens l’opció de respondre-les, per veure quin és el següent pas que has de seguir. És una manera esquemàtica per resoldre els teus dubtes.
  • Eines recomanades: Quan fas clic en algun dels passos de l’esquema, a més d’aparèixer informació del pas dins el xat, a la part dreta de la pantalla hi ha un apartat on apareixen diferents recursos de la nostra web que estan relacionats amb el concepte i que et poden ser útils.

Si vols accedir a la universitat, et recomanem que donis un cop d’ull en aquesta nova aplicació que posem en marxa per explicar-te d’una forma més simple i esquemàtica els passos a seguir per entrar a la universitat i resoldre tots els dubtes que tinguis! Ah, és obligatori registrar-te per poder accedir a l'Assistent d'Accés a la Universitat, però és totalment gratuït!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.