NOTÍCIES

Aquest blog de mates salvarà la Selectivitat!

Categoria
Aquest blog de mates salvarà la Selectivitat! - Preparats.cat

Matemàtiques és una de les assignatures a la Selectivitat que sol donar maldecaps i alguns i algunes de vosaltres ja ens heu dit que us costa molt estudiar a casa, ja que sempre són més fàcils d'entendre amb l'explicació del professorat. Segur que més d'un cop has desitjat que hi hagués algun recurs que t'ajudés!

Mira aquest blog de mates!

Pau Casañas, un professor de la UVic, té aquest blog de matemàtiques on ha començat una secció dedicada a la Selectivitat per donar un cop de mà a tot l'alumnat que s'està preparant des de casa.

Al blog hi ha contingut de mates destinat a totes les edats, però ara està publicant exercicis relacionats amb les PAU, amb les solucions incloses per facilitar l'autocorrecció. A més, té el que ell denomina "Pessics de Matemàtiques", continguts matemàtics molt breus relacionats amb l'exercici i que ajuden a repassar la teoria.

Esperem que aquests continguts siguin atractius i molt efectius! Segur que us ajudarà, i molt!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.