NOTÍCIES

Canvia la beca del Ministeri d'Educació per a universitaris

Categoria
Canvia la beca del Ministeri d'Educació per a universitaris - Preparats.cat

Coneixes la Beca del Ministeri d'Educació per a estudiants universitaris? És un dels ajuts econòmics més coneguts i que demanen la gran majoria d'estudiants que cursen algun grau universitari a l'estat espanyol. Aquest any, canviaran algunes coses pel que a la presentació de sol·licituds. T'ho expliquem!

Què canvia de la Beca del Ministeri d'Educació per a estudiants universitaris el 2022?

Fins al curs passat, aquesta beca es podia demanar a principi de curs i les sol·licituds es resolien cap a la primavera. D'aquesta forma, l'alumnat de graus universitaris acabava rebent l'import de la beca quan ja havia començat el curs. Aquest 2022, canvien les dates de presentació de sol·licituds:

  • La sol·licitud s'haurà de fer abans de tenir plaça a la universitat, entre el 30 de març i el 12 de maig. Això significa que molts i moltes de vosaltres encara no sabreu què voleu estudiar ni a quina universitat. Tot i això, et recomanem demanar la beca, encara que no estiguis segur/a de si estudiaràs o quina carrera en concret!
  • Podràs modificar la universitat o l’estudi posteriorment a la sol·licitud, en cas de necessitar-ho un cop tinguis la teva plaça universitària.
  • La resolució de les sol·licituds serà entre els mesos d'octubre i setembre. Per tant, quan comencis la universitat sabràs si has obtingut aquesta beca o no.
  • Així doncs, amb el canvi de calendari, rebràs l'import de l'ajut abans d'acabar el curs.

Tens dubtes sobre aquesta beca o sobre com funcionen els ajuts econòmics en general? Et recomanem contactar amb l'AGAUR, que és l'organisme que gestiona les beques a Catalunya. També pots demanar informació al departament de beques de la universitat on vols estudiar.

Si t'agradaria saber més coses sobre el funcionament de les beques, et recomanem una xerrada online de la UVic que resoldrà moltes preguntes sobre aquest tema. És el 27 de maig a les 18 h i ja t'hi pots apuntar!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.