NOTÍCIES

Dubtes si fer un cicle o anar a la universitat? Fes un 2+3!

Dubtes si fer un cicle o anar a la universitat? Fes un 2+3! - Preparats.cat

La 2+3 és una modalitat poc coneguda i que en algunes ocasions pot ser una alternativa molt viable a l'hora d'estudiar. Si no tens clar si fer un cicle o anar a la universitat, aquesta pot ser la solució!

En què consisteix el 2+3?

Es tracta d'estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) per després continuar els estudis amb un grau universitari de la mateixa temàtica. Aquest sistema et permetrà convalidar una quantitat d'assignatures bastant elevada. En alguns casos, s'arriba a convalidar un any sencer i, per tant, es compleix la regla dels dos anys de cicle + tres anys de grau.

Aquesta modalitat té més avantatges!

Si no tens gaire clar quina carrera estudiar, el 2+3 és una molt bona idea, ja que primer només et compromets a un estudi de 2 cursos i obtens una titulació oficial que et dona accés al món laboral. Llavors, si t'ha agradat la temàtica, pots formar-te a nivell universitari sense haver de fer un grau de 4 anys! No estaràs perdent el temps, ja que obtindràs 2 titulacions en 5 anys que t'ajudaran a llançar-te al món laboral amb un munt d'experiència! A més, el cicle sol ser força més barat que un grau universitari, així que estalviaràs diners!

A més, si fas un CFGS, pots accedir a la universitat directament sense obligació de fer la Selectivitat! Sona bé, oi?

T'agradaria estudiar un CFGS amb molt de futur professional? Informa't del CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Multimplataforma o del CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius!

Si tens dubtes sobre com funciona aquesta modalitat o sobre quin grau triar després del cicle, envia'ns la teva pregunta!
 

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.