NOTÍCIES

Com és una universitat per dins? Vine a la Jornada de Portes Obertes de la UVic!

Categoria
Com és una universitat per dins? Vine a la Jornada de Portes Obertes de la UVic!

Comença una època de molta activitat per les universitats i és que s'acosta la teva decisió de què estudiar i on fer-ho! Durant aquest mes i el següent podràs visitar un munt de fires d'orientació universitària, on trobaràs tots els centres i persones al teu servei per informar-te'n. Però si encara vols saber-ne més, et recomanem que visitis les universitats durant la seva Jornada de Portes Obertes! Si hi ha un consell que ens agrada donar-te és aquest: només podràs saber si la universitat que t'agrada és adient per a tu fins que la vegis, parlis amb alguns dels professors o assisteixis a les xerrades dels graus que t'interessen. La universitat no és sempre tal i com la veiem al cinema però si la visites i passes un dia entre la seva gent, viuràs una experiència de pel·lícula! Així de bé espera que t'ho passis la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya durant la seva Jornada de Portes Obertes, que se celebrarà el dissabte 28 de març. Durant tot el dia podràs assistir a un munt d'activitats, com les xerrades informatives sobre els graus universitaris i els tallers que mostren un tastet de les classes, de la mà d'estudiants i professors dels graus. Per exemple, podràs veure i provar els materials que utilitzen als laboratoris de Biologia, observar com funciona un robot creat per estudiants d'Enginyeria Mecatrònica o com es fa un programa informatiu amb els alumnes de comunicació al plató de televisió. La UVic sap que tu ets el protagonista de la teva experiència universitària i visitar la Jornada de Portes Obertes és el primer pas, l'inici d'un gran futur: el teu! Tu decideixes: pots venir amb amics, companys de classe i/o família però no t'oblidis d'apuntar-t'hi abans! Vols fer-te una idea de com serà l'experiència? Mira tot el què es va fer a la JPO de la UVic del curs passat:

Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals