NOTÍCIES

Cribratges massius a les universitats catalanes

Categoria
Cribratges massius a les universitats catalanes - Preparats.cat

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya van anunciar que durant aquest mes d’abril es farien cribratges massius a les diferents universitats catalanes per poder detectar casos positius de Covid-19.

Els cribratges ja van començar el passat 7 d’abril i s’aniran fent en diferents dies segons la universitat durant tot el mes. Les proves són voluntàries i les poden realitzar les persones que siguin asimptomàtiques i no hagin estat vacunades encara, siguin estudiants o personal universitari.

Calendari els cribratges massius a les universitats catalanes

  • UPC: Del 12 al 16 d’abril a la Sala Polivalent del Campus Diagonal Nord, de les 9 del matí a les 2 del migdia. També del 19 al 23 d’abril al vestíbul de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) del Campus Diagonal Sud, en la mateixa franja horària, i les proves consistiran en realitzar mostres de saliva. D’altra banda, també es faran cribratges al Campus de Manresa i Terrassa (del 13 al 16 d’abril), al Campus del Baix Llobregat (del 20 al 22 d’abril) i, al Campus de Vilanova i la Geltrú (del 26 al 28 d’abril).
  • URL: El 19 i 20 d’abril al Campus LaSalle-URL i, al 5 i 6 de maig a Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, de les 9 del matí a les 4 de la tarda.
  • UVic: El 19, 20, 21 i 22 d’abril al pati de l'edifici Miramarges amb cita prèvia. Els cribratges es faran de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, excepte el 19 d’abril, que es faran de 2/4 de 2 del migdia fins 2/4 de 8 del vespre.
  • UDL: Es va fer durant els dies 14 i 15 d'abril.
  • UDG:  Es va fer durant els dies 14 i 15 d'abril.
  • UAB: Es va fer els dies 12 i 13 d'abril.
  • TecnoCampus: Es va fer els dies 12 i 13 d'abril.

És molt important que les universitats facin aquests testos per poder detectar persones que siguin asimptomàtiques i, d’aquesta manera, evitar s'extengui el contagi. Si tens qualsevol símptoma de Covid-19 dirigeix-te al CAP del teu poble. Siguem responsables per evitar la propagació del virus!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.