NOTÍCIES

Dates de Selectivitat 2020: 7, 8 i 9 de juliol!

Categoria
Dates de Selectivitat 2020: 7, 8 i 9 de juliol! - Preparats.cat

Finalment, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) s'ha pronunciat: la convocatòria ordinària de la Selectivitat serà els dies 7, 8 i 9 de juliol del 2020, si tot va bé i el confinament no s'allarga més del previst! Aquesta decisió, arriba una setmana després que el Govern espanyol canviés els terminis per fer la Selectivitat a tot el país. Catalunya és una de les comunitats autònomes que la farà més tard!

Com ha canviat el calendari?

  • PAU ordinària: 7, 8 i 9 de juliol del 2020.
  • PAU més grans de 25 o 45 anys: 20 de juny (fase general), 27 de juny (fase específica, només per als de més de 25 anys). Inicialment estava fixada per al 18 i 25 d'abril. 
  • PAP graus en educació: 19 de juny del 2020 (inicialment prevista per al 25 d'abril).

Com seran els exàmens?

Els ministeris i les universitats també han acordat com seran els exàmens, ja que s'havia parlat d'adaptar-los "en el sentit de flexibilitzar l'opcionalitat". El que s'ha decidit és que no només hi haurà l'opció A i l'opció B a cada examen, sinó que també es proposaran diferents enunciats perquè cada estudiant pugui triar les preguntes que més li convinguin.

No tenim molts detalls sobre aquesta "flexibilització" ni sabem quina cara faran els nous exàmens, però el Govern ha dit que no serà un "canvi radical", ja que hi entrarà el mateix temari. L'opció de reduir continguts, que molts estudiants demanaven, hagués sigut molt complicada, ja que cada institut explica el temari en l'ordre que decideix.

També és important saber que els enunciats i el model d'examen no seran molt diferents del que ja coneixíem de les PAU, així que podeu seguir practicant amb exàmens de Selectivitat d'anys anteriors i les solucions!

Seguim!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.