NOTÍCIES

Descobreix els diferents camins per accedir a la universitat!

Descobreix els diferents camins per accedir a la universitat!

Segur que més d’una vegada t’has preguntat si arribaràs o no a la universitat. Segurament ho veus un camí llarg i difícil. Bé, en aquesta vida no hi ha res fàcil, però… i si et diem que hi ha moltes maneres de poder-hi accedir? Descobreix-les totes:

Els diferents accessos a la universitat:

  • El camí més comú és fer l’ESO, després el Batxillerat i, finalment, les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)
  • També pots fer-ho de manera similar, però al acabar Batxillerat, en comptes de fer les PAU, pots realitzar un Cicle Formatiu de Grau Superior, ja que dóna accés directe a la universitat!
  • Si no tens l’ESO o creus que no la tindràs, pots fer un Cicle Formatiu de Grau Mitjà i després un Cicle Formatiu de Grau Superior

En cas que no hagis optat a cap d’aquestes opcions, no pensis que està tot perdut, també n’hi ha d’altres:

  • Hi ha diferents proves d’accés a la universitat, que són exàmens específics per a persones més grans de 25 anys, per més grans de 40 i, finalment, per més grans de 45!

El més important és mantenir un pensament positiu. Si pots, vols! Quan es tracta de construir el teu futur, no valen les excuses! Ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.