NOTÍCIES

El batxillerat es podrà aprovar amb assignatures suspeses

Categoria
El batxillerat es podrà aprovar amb assignatures suspeses - Preparats.cat

La setmana passada, el Departament d'Educació va sorprendre amb l'anunci d'una nova mesura: l'alumnat de batxillerat podrà aprovar el curs encara que tingui assignatures suspeses, sempre que la nota mitjana sigui d'aprovat.

Segons el document publicat pel departament, els equips dels centres de secundària hauran de prendre la decisió de manera "col·legiada i s'han de basar en l'evolució de l'alumne en conjunt, la maduresa acadèmica i les competències corresponents". Repetir el curs serà excepcional i no dependrà de si hi ha assignatures suspeses o no.

Aquesta decisió s'ha pres perquè els criteris d'avaluació de batxillerat s'adaptin a la situació excepcional d'aquest curs

En aquest document, també s'especifica que l'alumnat ha de fer un 50% de classe presencial i, en casos d'alumnat vulnerable, es considerarà augmentar la presencialitat per sobre del previst.

Registra't per rebre al teu correu electrònic més notícies relacionades amb el curs actual i l'accés a la universitat!

 

 

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.