NOTÍCIES

Encara no saps quin tema escollir pel Treball de Recerca?

Encara no saps quin tema escollir pel Treball de Recerca?

Fas 1r de Batxillerat? Com molt bé saps, s’apropa l’hora de triar el tema del treball de recerca, però calma, a la web Cerca Recerca podràs trobar una gran varietat de temes que t’ajudaran a inspirar-te. Es tracta d’un cercador de treballs presentats als Premis Recerca de la UVic des de l’any 2008. N’hi ha més de 2.300!

Temes pel Treball de Recerca:

  • Si ets de ciències socials, pots interessar-te per si en un futur encara tindrem diaris, fins a crear la teva pròpia empresa.
  • Si ets de ciències, pots investigar des de les noves cures de càncer o leucèmia, fins a fer l’estudi d’un ecosistema.
  • Si ets d’humanitats, pots aprofundir des de com ha evolucionat l’art durant els anys, fins a descobrir com eren els teus avantpassats.
  • Si ets de tecnologia, pots donar a conèixer des dels nous models de cotxe que tindrem en un futur, fins al protagonisme que tindran els robots a la nostra vida d’aquí 10 anys.

Si estàs completament perdut/da, pots triar un dels treballs que trobis al Cerca Recerca i donar-li continuïtat, o atrevir-te amb alguna idea que no hagi tingut mai ningú!

Més consells:
  1. Fes pluja d’idees amb algun/a company/a que tingui gustos semblants als teus.
  2. Parla amb els teus professors/es que segur que et donen idees molt interessants!
  3. Busca quins conflictes o problemes existeixen actualment, ja que potser en trobes algun que t’interessa o que enriqueix el teu treball. Per exemple, pots fixar-te en com es relaciona un tema que t’agrada amb la (des)igualtat de gènere o el medi ambient. En surt algun tema guanyador?
Tingues molt present:
  1. Fer un treball de recerca creatiu, amb imatges, entrevistes o material didàctic que ho faci més entretingut.
  2. Prepara’t una bona exposició oral, que capti l’atenció i interessi al tribunal. Prepara l’exposició oral amb el nostre tutorial!

 

Ànims, que segur que trobes un tema molt més interessant i entretingut del que penses!

Registra't a Preparats!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.