NOTÍCIES

Encara no tens plans per Setmana Santa?

Categoria
Encara no tens plans per Setmana Santa?

S’acosten les vacances de Setmana Santa i tens ganes d’oblidar-te una mica de les classes? Sovint les primeres idees que ens passen pel cap són plans cars com agafar un avió i anar ben lluny, però existeixen moltes possibilitats gratuïtes o molt barates ben a prop de casa que t’aniran bé per desconnectar dels estudis. Et proposem algunes idees que no et buidaran gaire les butxaques!

5 plans econòmics per Setmana Santa:

  1. Si t’agrada caminar, estàs de sort. No hi ha activitat més sana i econòmica que anar d’excursió: fer una trosset del Camí de Ronda, organitzar una caminada al bosc o a la muntanya o buscar unes vies ferrades
  2. Hi ha mil ofertes culturals per omplir les teves hores lliures, ja siguin museus de tot tipus o una visita guiada gratuïta al Palau Güell o al recinte Modernista de Sant Pau. Molts museus són gratis els diumenges a partir de les 3, però sinó, amb el Carnet Jove o d’estudiant tenen un preu molt assequible.
  3. Típic de Setmana Santa són les Passions de diferents municipis, que més enllà de l’espectacle també s’acompanyen de fires i altres activitats complementàries gratuïtes.
  4. Amb una mica més de pressupost, pots anar a Port Aventura o fer un Room Scape amb els amics/gues.
  5. T’agrada la música? Segur que ben a prop teu fan algun concert del teu gust

T’hem donat una petita mostra dins d’una infinitat de propostes per fer, així que no tens excusa per poder desconnectar aquests dies de Setmana Santa. Aprofita per distreure’t abans de reprendre aquest últim tram del curs!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals