NOTÍCIES

Ens veiem al Saló de l'Ensenyament 2016!

Categoria
Ens veiem al Saló de l’Ensenyament 2016!

Per fi ha arribat la fira d'orientació universitària més important de tot l'any: el Saló de l'Ensenyament de Barcelona! Si tens dubtes de què estudiar, on fer-ho o quines diferències hi ha entre els Graus i les universitats, et recomanem que hi facis una visita amb amics i/o família! Del 9 al 13 de març podràs conèixer totes les universitats catalanes per començar a decidir-te! 

NOSALTRES HI SEREM! I QUÈ FAREM?

  • Ens trobaràs a la Plaça Univers (s'hi entra per l'Avinguda Maria Cristina), a l'espai exterior del Saló de l'Ensenyament!
  • Al nostre stand t'hi espera un photocall molt especial per endur-te una foto de record amb els teus amics! Avisem que riureu per aconseguir que la vostra foto sigui la més divertida... I sí, les penjarem al Facebook com cada any! ?
  • Si véns a visitar-nos, et registrarem al web en un moment i et donarem un regal que ens encanta i que t'ajudarà a organitzar-te durant els exàmens! Recorda també que quan et registris al web entraràs al sorteig d'un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!
  • Pot ser que durant el Saló t'engantxem per fer-te una mini entrevista... Gravarem un reportatge per saber en quin moment vàreu descobrir què volíeu estudiar! Aneu preparant les respostes! Ben aviat el penjarem a Youtube!
  • Et donarem tota la informació que necessitis per ajudar-te a escollir estudis! Ah! I si vols estudiar un Grau de Mestre o el Grau de CAFE, t'informarem de les sessions gratuïtes de preparació de les Proves d'Aptitud Personal que farem aquest any per ajudar-te a superar-les!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals