NOTÍCIES

T'apassiona l'esport? Què pots estudiar?

T'apassiona l'esport? Què pots estudiar? - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Si t'apassiona l'esport, segur que estàs buscant la forma de trobar-hi futur! Si vols seguir estudiant, volem explicar-te quines alternatives tens per fer de l'esport la teva vida!

Què pots estudiar si t'agrada l'esport?

  1. Cicle Formatiu de Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva. Aquest estudi et permetrà ser professor/a, director/a o coordinador/a d'activitats físicoesportives, monitor/a d'activitats de lleure o cap de projectes de lleure, entre d'altres.
  2. Cicle Formatiu de Grau Superior en Condicionament Físic. Aquest cicle et prepararà per treballar com a entrenador/a personal, monitor/a, coordinador/a, entrenador/a o promotor/a d'activitats de condicionament físic i instructor/a per a col·lectius especials.
  3. Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE). És el grau universitari més relacionat amb l'esport i s'hi estudia la ciència del moviment, així com de diversos esports en concret. Si l'estudies, podràs ser entrenador/a personal, coach, gestor/a d'un centre esportiu, professor/a d'activitats esportives i professor/a.
  4. Grau en Mestre d'Educació Primària + Màster de Formació del Professorat. Si t'interessa l'educació en general o busques una alternativa per si no pots accedir al grau en CAFE, pots escollir aquest grau i fer l'especialitat d'educació física. Llavors, un cop acabat, hauràs de fer el màster en Formació del Professorat, també en l'especialitat d'educació física. Podràs exercir com a professor/a de secundària, batxillerat i cicles formatius!

Quan triïs la universitat o centre on fer els estudis, t'aconsellem que tinguis en compte la seva ubicació. Hi ha universitats i centres amb un entorn natural proper on és molt més accessible i fàcil fer pràctica d’esports a l’aire lliure. També és important el volum d’alumnes per classe. Si els grups són reduïts, podràs fer molta més pràctica i el tracte amb el professorat serà molt més personalitzat!

També has de saber que, si optes per un cicle formatiu de grau superior i, més tard, vols accedir a un grau universitari relacionat, se't convalidaran alguns crèdits. Això vol dir que t'estalviaràs de fer unes quantes assignatures! A més, no tindràs l'obligació de fer la Selectivitat per accedir-hi, tot i que pots fer-la per apujar la teva nota d'accés.

Quantes sortides, oi? Ara només cal decidir quin és el teu camí i començar a caminar en aquesta direcció!

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquests graus? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.