NOTÍCIES

Escola Universitària: una nova forma d'estudiar per ser Mestre/a

Escola Universitària: una nova forma d'estudiar per ser Mestre/a - Preparats.cat

Si t'has plantejat estudiar Educació Infantil o Educació Primària, potser et fa una mica de respecte pensar que, després dels quatre anys d'estudi, t'enfrontaràs a una classe plena de nens i nenes! Tot i fer pràctiques durant el grau, de vegades no és suficient per sentir-te preparat/da.

Per sort, ha nascut una nova metodologia per aquests graus, l'Escola Universitària, que, ara mateix, s'imparteix a la UVic.

Què és l'Escola Universitària?

T'expliquem què té d'especial aquesta nova metodologia:

  1. Durant el matí d'un dia a la setmana de tot un semestre, infants d'escoles del voltant de la UVic fan classe amb estudiants d'educació a les aules de la universitat.
  2. Aquests nens i nenes fan activitats dissenyades pels futurs i futures mestres.
  3. L'alumnat universitari d'Infantil i Primària pot analitzar les propostes de didàctiques que ha dissenyat des d'un punt de vista real i autèntic, posant el focus a la innovació educativa i sempre tenint en compte els consells dels professionals en actiu.
  4. Els infants que participin en l'Escola Universitària, gaudiran d'aules molt innovadores, com les aules de plàstica i ciència, així com el nou Laboratori de Formació i Recerca en Educació Infantil (equipat amb un munt de material de pedagogia Montessori) i l'Aula Teresa Buscart, especialitzada en els referents educatius de Pistoia i Reggio Emilia.
  5. Pel que fa a l'alumnat d'entre 6 i 12 anys que participi en l'Escola Universitària, gaudirà de diverses aules, com l'Aula de Visual i Plàstica (que facilita l'autonomia, impulsa la investigació i l'experimentació), el Laboratori de Didàctica (que permet explorar i fer recerca en l'àmbit de les ciències naturals, les matemàtiques i les socials) i les Aules de Primària (que reflexionen sobre com han de ser els espais d'aprenentatge per ser afavoridors o limitadors).
  6. A més, la UVic juntament amb la UdL, és una de les úniques universitats catalanes que fa pràctiques als graus d'Infantil i Primària des del primer curs!

Encara hi ha places disponibles per estudiar els graus de Mestre/a d'Educació Infantil, Mestre/a d'Educació Primària i el Doble grau de Mestre/a d'Infantil i Primària en anglès. Informa-te'n!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.