NOTÍCIES

Començar una carrera al febrer: preinscripció oberta!

Categoria
Començar una carrera al febrer: preinscripció oberta! - Preparats.cat

Sabies que pots començar la carrera al febrer? Si et vas quedar sense plaça a començament de curs i vols provar sort amb un altre grau i/o universitat, pots fer la Preinscripció Universitària del 4 al 6 de febrer a Accés Universitat!

Places i dates de la Preinscripció de febrer

  • Només podràs fer la Preinscripció a universitats que tinguin places disponibles als graus que t'interessin. Per tant, quan omplis el llistat de preferències, el cercador d'estudis només et trobarà els disponibles per la preinscripció de febrer.
  • Veuràs l'oferta al complet quan entris al portal, però des de Preparats, sabem que hi ha places disponibles a graus com Psicologia, Teràpia Ocupacional, Mestre/a d'Educació Infantil i Educació Primària, Enginyeria Mecatrònica, Biotecnologia o Multimèdia, Aplicacions i Videojocs, entre d'altres!
  • L'has de fer del 4 al 6 de febrer a Accés Universitat i el dia 10 es publicarà l'assignació de places! Si tens sort, els dies 12 i 13 ja podràs matricular-te a la universitat!

Com es fa la Preinscripció Universitària?

Segueix el nostre vídeo-tutorial i no et saltaràs cap pas important!

 
Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.