NOTÍCIES

Fes videojocs, apps i animacions 3D amb un Grau Superior!

Categoria
Fes videojocs, apps i animacions 3D amb un Grau Superior!

T'agradaria que la teva passió per la tecnologia es convertís en la teva feina? Ets un/a gamer i/o t'encanta el món de les apps? Si vols convertir-te en un professional de la tecnologia, ara pots fer-ho amb un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS)!

Amb quins CFGS puc fer videojocs, apps i animacions 3D?

  • Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius: realitzaràs projectes en 2D i 3D, aprendràs programació i disseny per a projectes animats i et prepararàs per a totes les fases de creació i disseny de videojocs. Perfecte per als gamers que volen convertir un hobby en la seva professió! A més, els videojocs són cada vegada més valorats en àmbits com l'educació o la salut. És una de les feines amb més futur professional!
  • Desenvoluopament d'aplicacions multiplataforma: t'agrada el món de les aplicacions multiplataforma? En aquest CFGS aprendràs a crear-les, però també a mantenir-les i a dissenyar-les segons els estàndards d'usabilitat o qualitat que s'exigeixen. T'ensenyaran tot allò relacionat amb la programació de les aplicacions i les interfaces o el tractament de les bases de dades!

I si vull seguir estudiant?

Si després de fer un d'aquests CFGS vols seguir aprenent, l'estudi universitari més relacionat és el Grau en Multimèdia, on aprofundiràs en els continguts de base teòrica i adquiriràs més experiència professional. A més, venint d'aquests dos Graus Superiors, les universitats et convalidaran crèdits i la Selectivitat no és obligatòria!

Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals