NOTÍCIES

Has perdut i tornat a guanyar seguidors a Instagram? Aquesta és la raó!

Categoria
seguidors-instagram-preparats-llestos-universitat

De la nit al dia, literalment, molts comptes d'Instagram han perdut desenes, centenars, milers i fins a milions de seguidors. Les proves més evidents d'això han estat els/les famosos/es i influencers amb milers i milions de seguidors. Per exemple, Ariana Grande i Selena Gomez, han perdut 3 i 2 milions de seguidors respectivament. Probablement, tu també has notat aquest canvi! Però... què ha passat?

A finals de l'any passat, Instagram va deixar clar que li havia declarat la guerra als comptes falsos, anomenats bots. Aquests comptes serveixen per inflar artificialment el nombre de seguidors i van clarament en contra de les condicions d'ús de la plataforma. Per acabar amb això, Instagram va decidir que qualsevol usuari que utilitzi tècniques sospitoses per augmentar la popularitat, rebrà una notificació interna per comunicar-li que s'han eliminat tots els m'agrada, seguidors i comentaris falsos fruit d'aquestes apps. Però, és aquesta la causa de la baixada vertiginosa de followers? Instagram ha donat una clara explicació:

En un principi, els milers d'usuaris creien que es tractava d'una "neteja" d'aquests bots que Instagram havia fet a escala mundial. Però l'empresa ha respost a les crítiques explicant que es tracta d'un "error" i que ho arreglaran en les pròximes hores.

I tu, quants usuaris has perdut a Instagram? Els has recuperat? Segueix-nos al nostre!

Registre Preparats

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals