NOTÍCIES

La Selectivitat 2020 s'allarga un dia més!

Categoria
La Selectivitat 2020 s'allarga un dia més! - Preparats.cat

Fa uns dies, vam conèixer les noves dates de la convocatòria ordinària de la Selectivitat 2020: 7, 8 i 9 de juliol. Recentment, però, la Generalitat ha anunciat que també es faran exàmens el dia 10 de juliol. Així doncs, les primeres PAU d'aquest curs duraran 4 dies en comptes de 3!

Per què s'allarga la Selectivitat 2020?

Des de l'inici d'aquest confinament, sabíem que moltes coses no serien 100% definitives, com el cas de la Selectivitat i altres tràmits d'accés a la universitat, que han variat diverses vegades. Totes aquestes variacions es deuen a l'estat d'alarma, i és per això que el Govern ha decidit allargar un dia més les PAU, "per complir amb les mesures sanitàries necessàries arran de la COVID-19", segons ha explicat el Govern. Ben aviat, coneixerem els horaris complets dels 4 dies de Selectivitat!

A més, la Selectivitat fa anys que se celebra en diverses universitats catalanes i cada estudiant la fa en el centre que té més pròxim a la seva localitat. Enguany, però, també es farà en centres de secundària públics i privats "per habilitar més espais i afavorir l’acompliment de les mesures de seguretat i d’higiene establertes". De nou, l'alumnat no farà els exàmens necessàriament al seu institut, sinó a un centre o universitat que sigui proper "prioritzant criteris de proximitat".

Novetats sobre les PAP i les PAU de +25 i +45

També hi ha novetats a les Proves d'Aptitud Personal (PAP), com les dels graus de Mestre, previstes pel 19 de juny però que passen a fer-se el dia 15 de juliol. Les PAP de CAFE ja tenen data i les PAU de +25 i +45 anys també passen al mes de juliol. Aquí tens totes les noves dates:

  • Graus de Mestre: 15 de juliol
  • Traducció i interpretació (anglès): dissabte 11 de juliol (UAB i UPF)
  • Cinema i mitjans audiovisuals: entre el 13 i el 15 de juliol (ESCAC – UB)
  • Producció Música i So per a la Indústria de l'Entreteniment: dilluns 13 de juliol (ENTI – UB)
  • Pilot d'Aviació Comercial i Operacions Aèries: dilluns 13 de juliol (CESDA – URV)
  • Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE): SUSPESA DEGUT A LA COVID-19! Enguany, l'únic requisit per accedir al grau en CAFE és la nota d'accés de l'estudiant.
  • Màrqueting (docència en anglès): dijous 16 de juliol (ESIC – URV)

Esperem poder informar-te ben aviat de totes les novetats!

Molta sort!

Última actualització: 28/05/2020
Font: Govern.cat
Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.