NOTÍCIES

La UVic sorprèn els alumnes amb una caminada màgica

Categoria
La UVic sorprèn els alumnes amb una caminada màgica

De vegades la vida universitària pot ser una mica monòtona, però les diferents etapes del curs es poden fer menys dures quan la universitat i el seu ambient t'animen el dia a dia. Avui us volem parlar d'una activitat que la UVic va organitzar al mes d'abril: una caminada màgica a la Creu de Gurb, un dels cims més coneguts de la seva comarca, amb motiu de la Setmana Saludable i per promoure la salut, el treball en equip i fer conèixer l'entorn de Vic als estudiants de la Universitat. I no va ser una caminada qualsevol! Després de l'esforç de pujar al cim, a dalt hi havia un munt de sorpreses que esperaven als estudiants: fruita i aigua per recuperar energies, espais amb coixins per descansar, una càmera Polaroid per fer-se fotos, una actuació dels Emboirats (els castellers de la UVic), un concert en directe de Guillem Roma i una sessió d'estiraments durant la posta de sol! A més, també hi van anar l'Ernest Codina i en Roger Carandell d'Adolescents.cat a fer-ne un reportatge! A nosaltres ens ha encantat el vídeo que n'han fet i esperem que visqueu experiències universitàries de companyerisme i germanor com aquesta ben aviat!

Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals