NOTÍCIES

Les noves proves d'aptitud de CAFE: com han canviat i com superar-les!

Categoria
Les noves proves d’aptitud de CAFE: com han canviat i com superar-les!

A partir d'aquest proper curs 2015-2016, els futurs alumnes de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) no haureu de realitzar les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de totes les universitats a les quals volgueu accedir. La prova de nivell s'unifica a tot Catalunya i només l'haureu de fer una vegada! Per a tots aquells que feu esport normalment ja us avancem que no tindreu cap problema a superar-les, però... com s'han de preparar per assegurar-vos l'aprovat? Si voleu fer un simulacre de les proves i que professors experts en CAFE us expliquin quina és la millor manera d'entrenar-vos: ja podeu apuntar-vos a la Sessió gratuïta de preparació de les PAP de CAFE! En aquesta classe del 20 de maig us donarem totes les claus normatives, administratives i pràctiques per passar-les amb nota! Apunta-t'hi! I com han canviat les proves vist l'any passat? Això és el què us trobareu aquest mes de juny:

  • 1a prova - Adaptació al medi aquàtic
  • 2a prova - Cursa llançadora (Course Navette)
  • 3a prova - Salt horitzontal
  • 4a prova - Llançament de pilota medicinal

  Serà obligatori que un mínim de 3 proves es considerin 'aptes' (superar o igualar les marques mínimes) després de l'examen. Si l'aspirant no supera les d'Adaptació al medi aquàtic i la Cursa Llançadora, aquest serà declarat no apte/a. Si vols saber com has de practicar i quines tècniques t'asseguraran aquest gloriós APTE/A, apunta't ja a la sessió gratuïta de preparació del 20 de maig de Preparats, llestos... Universitat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals