NOTÍCIES

'Lisa', la websèrie que estrena la UVic!

Categoria
'Lisa', la websèrie que estrena la UVic!

T'imagines la quantitat de preguntes i nervis que pots arribar a tenir quan comences la universitat? Segur que pensaràs en si has triat la carrera correcta, com faràs amics, si trauràs bones notes, com habituar-te a la ciutat si és que t'has desplaçat... i molt més!

Doncs tot això i molt més ho plasma la nova websèrie 'Lisa', produïda per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya! Sí, ho has llegit bé: una universitat que té la seva pròpia websèrie, una sèrie totalment online! 'Lisa' ja s'ha estrenat i pots veure els 4 capítols a la web i a Youtube!

De què va la websèrie 'Lisa'?

Aquesta websèrie de 4 capítols molt breus parla sobre la Lisa, una noia de divuit anys que comença la universitat amb els mateixos dubtes i inquietuds que tothom i que, a més, té un trastorn de l'espectre autista (TEA). Aquesta condició li causarà alguns malentesos i situacions particulars, que anirà navegant durant les seves primeres experiències universitàries.

Es tracta d'una història d'amistat, superació i diversitat amb un clar toc d'humor que segur que t'encantarà! Està protagonitzada per l'actriu i ballarina Emma Cunill i per l'actriu i presentadora Laia Fontan, coneguda per la sèrie Les noies de l'hoquei i el programa Batalla Monumental

Tota la Universitat, abocada a la creació de la websèrie

La websèrie està produïda per Abacus i la mateixa UVic, i dirigida per Raquel Barrera i Ingride Santos. Però, a més, hi han participat estudiants de la mateixa Universitat, que s'han pogut involucrar en el projecte gràcies a un programa de mentoring. L'alumnat del grau en Comunicació Audiovisual i del cicle formatiu de grau superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius ha participat en el rodatge i la producció de 'Lisa' involucrant-se en la fotografia, la producció, l’art i el vestuari, l’script, la direcció, el so i la banda sonora, i el grafisme. Segur que aquesta experiència ha d'haver sigut un gran aprenentatge pels estudiants!

A més, la producció ha comptat amb actors, actrius i figurants de la mateixa UVic que han donat vida a diferents companys de classe, professorat i família de la Lisa. 

Tens ganes de veure-la? A nosaltres ens ha encantat!

 

@preparatsuni Sí, un #universitat amb una sèrie pròpia 🙈🤩Estrena maig 2022! #preparatsuni #Catalunya #SocLisa #fyp #estiktokcat ♬ Material Girl - Madonna

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.