NOTÍCIES

Les matèries de la Selectivitat que puntuen extra

Categoria
assignatures selectivitat ponderacions - Preparats.cat

Has de fer la matrícula de les assignatures de la Selectivitat? Sabies que hi ha matèries que puntuen extra? Aquesta novetat, va aparèixer el curs passat i es manté per la Sele del 2019. T'ho expliquem!

Les assignatures que puntuen extra a la Sele

  • Matemàtiques
  • Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials
  • Fonaments de les Arts
  • Llatí

Només podràs escollir entre aquestes 4 assignatures com a matèria de modalitat de la Fase General. Però la bona notícia és que, si esculls la mateixa a la Fase Específica, se t’aplicarà la ponderació sense que hagis de tornar a fer l'examen! Això sí, has de treure una nota de 5 o més!

Encara tens temps per decidir quines assignatures matricularàs per la Selectivitat 2019, així que tingues en compte les ponderacions per encaminar-te als estudis que vols fer. Ara, a estudiar molt per treure'n el màxim profit i molta sort!

Exàmens selectivitat preparats.cat

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.