NOTÍCIES

El grau ideal per ser Mestre/a d'Educació Física!

El grau ideal per ser Mestre/a d'Educació Física! - Preparats.cat
Publicat per: carla.roca

Si et veus sent Mestre/a d'Educació Física, tenim el grau ideal per a tu: el doble grau en CAFE i Mestre/a d'Educació Primària! En poc més de 5 anys, et graduaràs en aquestes dues disciplines i reuniràs tots els requisits per fer la feina que més t'agrada!

Per què el doble grau en CAFE i Mestre/a d'Educació Primària?

Si sempre has volgut treballar com a Mestre/a d'Educació Física en una escola, aquest és el grau ideal! També pot ser una molt bona alternativa si vols estudiar el grau en CAFE i no pots accedir per nota de tall!

Amb aquest doble grau, obtindràs els coneixements més necessaris d'ambdues disciplines, així que podràs treballar en els dos àmbits!

On pots estudiar aquest doble grau?

Actualment, les universitats catalanes que l'ofereixen són la UVic i la UdL! Per accedir a aquestes dues universitats, les has d'incloure al llistat de preferències de la teva Preinscripció Universitària!

Si tens dubtes o vols que et posem en contacte amb professorat del doble grau, envia'ns la teva pregunta a Preguntes i Respostes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.