NOTÍCIES

No perdis mai la motivació: 5 consells que t’ajudaran a aconseguir-ho!

No perdis mai la motivació: 5 consells que t’ajudaran a aconseguir-ho!

La majoria de persones que destaquen en els seus estudis no són ments superdotades, sinó que s’han marcat un objectiu i s’han esforçat d’una manera constant per aconseguir-ho. Hi ha un ingredient imprescindible per fer-ho: la motivació! Si et costa mantenir la concentració per tirar endavant els objectius, intenta buscar al·licients o incentius. Si els trobes, et serà molt més fàcil.

“Si el pla no funciona, canvia el pla però no canviïs la meta”

“Cada dia és una sèrie de conflictes entre el camí correcte i el camí fàcil”

5 consells per mantenir la motivació

Segurament no t’estem dient res que no sàpigues, però potser el problema és que no saps com fer-ho. Et donem unes quantes recomanacions que et poden ajudar:

  1. No et prenguis l’estudi com una obligació. Procura reflexionar sobre allò que vols aconseguir: per què vols estudiar? què vols ser a la vida?
  2. Marca’t petits objectius que t’ajudaran a avançar i adonar-te dels teus progressos. Si et proposes objectius llunyans, és possible que et desmotivis més fàcilment.
  3. Fes una llista de coses gratificants que t’aporta estudiar i tingues en compte la recompensa.
  4. Aprèn a superar les distraccions i a controlar els impulsos. Quan estudiïs apaga la tele, aparta el mòbil i centra’t en el que toca.
  5. Que els moments de desànim no et paralitzin. Pot ser que et trobis amb entrebancs: un mal dia, una nota més baixa del que esperaves… Sigues positiu/va i recorda tot el que ja has aconseguit!

 

“Potser no sempre siguem guanyadors, però no som mandrosos. Prenem riscos, anem a per totes, saltem les tanques. I a vegades triomfem”  (Kilian Jornet)

“És probable que no arribem al nostre destí si ens parem a tirar pedres a cada gos que ens lladra” (Winston Churchill)

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
16 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.