NOTÍCIES

Notes de tall 2022: pugen, sobretot a Medicina i Infermeria!

Categoria
Notes de tall 2022, Medicina, Infermeria, Matemàtiques - Preparats.cat

Les notes de tall del 2022 de la primera assignació de la convocatòria ordinària han pujat! Segur que fa molts dies que les esperaves i per fi les tenim aquí i podem saber què ha passat en cadascun dels graus.

En 144 graus, les notes han pujat, en 72 han baixat i en el cas dels 297 restants, no s'ha mogut gens.

Les notes de tall de Medicina pugen cada cop més

Les notes de tall del grau en Medicina han pujat en 7 de les 8 universitats que l'imparteixen dins del sistema de preinscripció de Catalunya. La UPF és l'única universitat que ha baixat una mica, passant d'un 13,098 a un 13,080. La UVic-UCC, que era la universitat que l'any passat tenia la nota més baixa (un 12,390), aquest any ha pujat fins al 12,508. Aquesta mateixa universitat també estrena el nou grau en Biomedicina, que s'ha situat en el seu primer curs en un 11,088 de nota!

Un boom d'Infermeria

Aquest any, es preveia que baixessin les notes de tall del grau en Infermeria, ja que s'afegien gairebé 700 noves places i, per tant, s'ampliava molt l'oferta pels nous estudiants. Tot i això, les notes han pujat en alguns casos: UdG, URV, UVic-UCC, campus de l'Hospital del Mar de la UPF i Escoles Universitàries Gimbernat (UAB). En canvi, la nota ha baixat al campus Clínic i de Bellvitge de la UB, a la UAB i a la UdL.

Un 80% d'estudiants ja té plaça assignada

En aquesta primera assignació de la convocatòria ordinària de la Preinscripció Universitària 2022, un 80,87% d'estudiants ja té una plaça assignada. D'aquests, un 60,23% ha entrat a la seva primera opció del llistat de preferències!

Enguany, els estudis de salut encara són els més sol·licitats, com Medicina, Infermeria, Psicologia i Odontologia. I, com pràcticament cada any, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català ha estat la del grau en Matemàtiques de la UPC, amb un 13,254 sobre 14.

Tens dubtes sobre què cal fer ara després de saber el resultat de la 1a assignació de places? Consulta el nostre Assistent d'Accés a la Universitat!

 

Si et registres a Preparats.cat rebràs una newsletter amb les notícies i novetats més importants sobre la Selectivitat, els graus universitaris i les universitats. I també entraràs en un Sorteig d'un Apple Watch SE! A què esperes per accedir a tota l'orientació universitària?

Registra't a Preparats.cat!

 

Font: Gencat i UnPortal.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
17 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.