NOTÍCIES

Les notes de Selectivitat 2022: gairebé un 97% l'aprova

Categoria
Les notes de Selectivitat 2022: gairebé un 97% l'aprova - Preparats.cat

Ahir es van publicar les notes de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) de la convocatòria de juny a la web d'Accés Universitat. A la Selectivitat del 2022 s'hi han presentat 39.767 estudiants i 31.987 l'han aprovat, és a dir, gairebé un 97%.

Una Selectivitat amb bones notes

Des de fa uns quants anys, la gran majoria de persones que es presenten a la Selectivitat l'aproven i ho fan amb bones notes. Aquest any, la nota mitjana de les PAU ha sigut d'un 6,885 i la nota mitjana d'accés a la universitat (que, pels estudiants de batxillerat, suma la nota mitjana del curs), un 7,293.

  • A la Fase General, les assignatures amb més bones notes han estat les llengües estrangeres, entre les quals destaca Alemany, amb un 8,49 de nota mitjana. La pitjor, Llengua Castellana i Literatura, amb un 6,54.
  • A la Fase Específica, la matèria amb millor resultat ha estat Grec, amb una nota mitjana de 7,60. La matèria amb pitjor qualificació és Electrotècnia, amb un 5,11.

Estudiants d'excel·lent que arriben al 10

Enguany, dos estudiants de Catalunya han arribat al 10 a la Selectivitat. Han estat Ramon Bernadas i Baixa i Marta Bernadet Fernández. Els dos han tret un 10 sobre 10 a les PAU i han decidit estudiar Medicina, que és la seva vocació des de fa temps.

A més, aquest curs es reconeixerà, com cada any, l'esforç i bons resultats de molts més estudiants amb bones notes a la Selectivitat: 1.409 alumnes rebran una distinció per part de la Generalitat de Catalunya per haver tret una nota de 9 o superior als exàmens.

Font: Govern.cat i 324.

Si et registres a Preparats.cat rebràs una newsletter amb les notícies i novetats més importants sobre la Selectivitat, els graus universitaris i les universitats. I també entraràs en un Sorteig d'un Apple Watch SE! A què esperes per accedir a tota l'orientació universitària?

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.