NOTÍCIES

Notes de tall 2017! Consulta-les!

Categoria
Notes de tall 2017! Consulta-les!

Per fi pots consultar les notes de tall de la Preinscripció Universitària 2017 de les universitats públiques de Catalunya i de la UVic-UCC!

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Què pots fer ara?

Si has accedit a una universitat que havies inclòs entre la 2a i la 8a opció de la Preinscripció Universitària, és possible que estiguessis esperant a conèixer les notes de tall per saber si estàs molt lluny del teu objectiu de millorar la plaça assignada. Ara que ho saps, tens diverses opcions:

  • 1. Acceptar la plaça: Toca ser realista! Si creus que no pots aspirar a una plaça superior perquè la teva nota d’accés és molt més baixa que la nota de tall del Grau, pots activar el tràmit d“Assignació Definitiva” a Accesnet, amb el qual acceptes la plaça i finalitzes el teu procés de Preinscripció. Llavors, només et faltarà matricular-te el dia 18 de juliol a la universitat assignada.
  • 2. Esperar a la 2a assignació de places: Si després de veure les notes de tall creus que pots millorar la teva plaça, no cal que activis cap tràmit a Accesnet. Només espera fins al dia 24 de juliol, quan es publica la 2a assignació de places. Llavors, veuràs si has millorat o si t’has quedat igual. Tocarà decidir-te, ja que tindràs temps de matricular-te a aquesta plaça fins al 27 de juliol. Si no, perdràs la plaça!

Si després de la 2a assignació de places tampoc et convenç el resultat, pots matricular-te per no perdre la plaça i, alhora, activar el tràmit “Continuar en el procés d’assignació de places” d’Accesnet. Així, podràs anar consultant les noves llistes de les reassignacions de places de la convocatòria de juny, que es publiquen els dies 5, 14, 20 i 27 de setembre!

Si tens algun dubte, pots escriure’ns a l’apartat Preguntes i respostes del nostre web!

Esperem que tinguis molta sort! 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.