NOTÍCIES

NOU! Cercador de notes de tall

Categoria
NOU! Cercador de notes de tall - Preparats.cat

T'agradaria que trobar les notes de tall de les universitats fos més fàcil? A nosaltres també! Per això hem creat un nou cercador de notes de tall!

CERCAR NOTES DE TALL!

Amb aquest cercador, podràs buscar les notes de tall segons:

  • Grau: Escriu el nom de l'estudi i veuràs les notes de tall de totes les universitats!
  • Universitat: Marca el nom del centre i t'apareixeran les notes de tall de tots els graus que s'hi imparteixen!

 

Esperem que aquest cercador et sigui molt útil i et resolgui molts dubtes!

Més informació sobre les notes de tall:

És molt important que sàpigues que les notes de tall del curs en el qual vols accedir a la uni no es publiquen fins la 1a assignació de places.
Per tant, si les consultes abans d'aquesta data, sempre veuràs les del curs anterior. Així doncs, són notes orientatives, que et poden servir per saber, més o menys, si podràs accedir o no al grau i universitat que desitges!

 

Et desitgem molta sort!

Preparats.cat Registre
 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.