NOTÍCIES

On viure durant els estudis universitaris?

Categoria
On viure durant els estudis universitaris?

El curs vinent aniràs a la universitat i estàs estudiant opcions sobre on vols viure? Bàsicament tens 3 opcions: un pis d’estudiants, una residència universitària i quedar-te a casa amb els pares. Totes són molt vàlides i tenen els seus pros i contres. Mira aquest vídeo que t’ajudarà a acabar de decidir!

On viure durant els estudis universitaris?

1. Pis d’estudiants

PROS: Aprens a independitzar-te i guanyes intimitat

CONTRES: Poden sorgir problemes de convivència

2. Residència universitària

PROS: Les residències ofereixen serveis de cuina i de neteja que et faciliten la vida i tenen zones comunes (sales d’estudi, menjador, gimnàs…) on pots conèixer molta gent

CONTRES: Tens poca intimitat si comparteixes habitació i a moltes residències t’has d’adaptar als seus horaris, és a dir, no pots tornar més tard de l’hora que et marquen

3. Casa amb els pares

PROS: Pots estalviar més diners i no t’has d’adaptar a un gran canvi

CONTRES: Et perds l’experiència d’independitzar-te

La universitat és una porta oberta a noves experiències a tots nivells: nous estudis, noves amistats, nova vida. Estudia bé totes les opcions d’habitatge i tria la que s’adapti millor als teus interessos.

Registra't

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.