NOTÍCIES

On viure durant els estudis universitaris?

Categoria
On viure durant els estudis universitaris?

El curs vinent aniràs a la universitat i estàs estudiant opcions sobre on vols viure? Bàsicament tens 3 opcions: un pis d’estudiants, una residència universitària i quedar-te a casa amb els pares. Totes són molt vàlides i tenen els seus pros i contres. Mira aquest vídeo que t’ajudarà a acabar de decidir!

On viure durant els estudis universitaris?

1. Pis d’estudiants

PROS: Aprens a independitzar-te i guanyes intimitat

CONTRES: Poden sorgir problemes de convivència

2. Residència universitària

PROS: Les residències ofereixen serveis de cuina i de neteja que et faciliten la vida i tenen zones comunes (sales d’estudi, menjador, gimnàs…) on pots conèixer molta gent

CONTRES: Tens poca intimitat si comparteixes habitació i a moltes residències t’has d’adaptar als seus horaris, és a dir, no pots tornar més tard de l’hora que et marquen

3. Casa amb els pares

PROS: Pots estalviar més diners i no t’has d’adaptar a un gran canvi

CONTRES: Et perds l’experiència d’independitzar-te

La universitat és una porta oberta a noves experiències a tots nivells: nous estudis, noves amistats, nova vida. Estudia bé totes les opcions d’habitatge i tria la que s’adapti millor als teus interessos.

Registra't

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals