NOTÍCIES

Les PAP de Mestres del 2019 s’avancen!

Categoria
Les PAP de Mestres del 2019 s’avancen!

Si vols estudiar un grau d’educació, avui tenim una notícia molt important per a tu: les PAP de Mestres del 2019 es faran abans! Fins l’any passat, es feien durant la setmana de la mateixa Selectivitat, però aquest curs s’avancen uns quants mesos.

Calendari de les PAP de Mestres 2019:

Convocatòria Ordinària

  • Matrícula: Del 26 de febrer al 14 de març del 2019
  • Exàmens: Dissabte 27 d’abril del 2019
  • Resultats: Dimecres 22 de maig del 2019

Convocatòria Extraordinària

  • Matrícula: Del 9 al 15 de juliol del 2019
  • Exàmens: Divendres 19 de juliol del 2019
  • Resultats: A partir del 30 de juliol del 2019

Com són les PAP?

Les Proves d’Aptitud Personal (PAP) són uns exàmens que s’han de superar obligatòriament, tant per l’alumnat de batxillerat com pel de grau superior, per accedir als següents graus: Mestre d’Educació Infantil, Mestre d’Educació Primària i Doble Grau en Mestre d’Educació Infantil i Mestre d’Educació Primària (Menció en anglès). Les PAP consisteixen en 2 exàmens diferents:

  • Competència comunicativa i raonament crític: avalua la comprensió lectora i l’expressió escrita, així com la capacitat de reflexió respecte al text llegit.
  • Competència logicomatemàtica: avalua la capacitat de resoldre preguntes i problemes matemàtics sense calculadora i l’habilitat per justificar la resposta.

Les PAP s’aproven quan la qualificació final és igual o superior a 5 punts sobre 10. Aquesta qualificació s’obté de la mitjana dels dos exàmens, que només es pot calcular si les dues proves tenen una nota de 4 o superior sobre 10. La qualificació final de la PAP és “Apte/a” o “No apte/a”. La nota de les PAP té una validesa indefinida!

Com puc estudiar?

  1. De moment, pots començar a treballar amb els exàmens de les PAP d’anys anteriors i tots els nostres recursos, com el mapa d’autoaprenentatge del català!
  2. Més endavant, publicarem les dates de les Sessions de Preparació de les PAP de Mestres, que coorganitzem amb la UVic-UCC. En aquestes sessions, prepararàs els dos exàmens amb professorat universitari de graus de Mestre, que t’ajudaran a saber com superar-los!
Registra't a Preparats!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019 podràs guanyar un salt amb paracaigudes a Skydive Empuriabrava!

Aquesta notícia t’ha resultat útil? Comparteix-la amb els teus amics i amigues que també vulguin fer les PAP!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.