NOTÍCIES

Faràs les PAP de Mestres a la convocatòria de juliol?

Categoria
Faràs les PAP de Mestres a la convocatòria de juliol? - Preparats.cat

Si no vas aprovar les PAP de Mestres a la convocatòria de juny o no t’hi vas poder presentar, ara és el teu moment!

Sort que existeix una convocatòria extraordinària i sort que la UVic ha organitzat una nova sessió preparatòria per les PAP de Mestres! Perquè ja saps que és imprescindible superar-les si vols estudiar el grau en Mestre d’Educació Infantil o el grau en Mestre d’Educació Primària, tant si véns de Batxillerat com de CFGS, i tant si vols accedir a una uni pública com privada. Si estàs una mica nerviós/a per la prova, no pateixis, et donem 3 consells per aprovar-les!

  1. Assisteix a la sessió preparatòria que ha organitzat la UVic! Et donaran orientacions pràctiques per tal que superis les PAP amb èxit. Quan? El matí del divendres 13 de juliol. Inscriu-t’hi!
  2. Descarrega’t el nostre Mapa d’aprenentatge del català, on trobaràs eines i recursos per millorar la teva gramàtica i ortografia!
  3. Revisa els exàmens i les correccions de la convocatòria de juny i de l’any passat! Si cliques a l’enllaç trobaràs un desplegable on podràs seleccionar els exàmens de les PAP o altres exàmens de la Selectivitat. Conèixer l’estructura de les proves t’ajudarà molt a l’hora de saber com i què estudiar.

 

L’examen de la convocatòria extraordinària serà el pròxim 20 de juliol en horari de matí. Però abans t’hi has de matricular a través del portal Accesuniversitat a partir del 12 fins el 16 de juliol. No te n’oblidis perquè, si no realitzes el pagament de la matrícula dins els terminis establerts, no podràs fer la prova! La qualificació, que es mostra com a Apta o No apta, es publicarà a partir del 30 del mateix mes.

Et desitgem molta sort i fins ben aviat!

Registra't a Preparats!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.