NOTÍCIES

Parla amb professors i estudiants UVic a les Portes Obertes virtuals!

Categoria
Parla amb professors i estudiants UVic a les Portes Obertes virtuals! - Preparats.cat

Has considerat estudiar a la UVic el curs que ve? Es tracta d'una universitat a la qual hi has d'accedir a través de la Preinscripció Universitària, igual que les universitats públiques! Saps que hi pots estudiar graus dels àmbits de ciències, comunicació, enginyeries, educació, salut, traducció i empresa? Connecta't a les Jornades de Portes Obertes virtuals de la UVic i coneix millor què hi pots estudiar i com és la universitat!

Jornades de Portes Obertes virtuals de la UVic 2022

Els pròxims dies 25, 26 i 27 de maig a la tarda, pots connectar-te a les Jornades de Portes Obertes virtuals de la UVic! T'hi has d'inscriure abans i triar la o les sessions que més t'interessin.

En aquestes jornades virtuals, podràs escoltar el professorat dels graus que t'interessen, conèixer l'experiència dels seus estudiants i també fer les teves pròpies preguntes sobre els plans d'estudis, els preus, les beques, les pràctiques... i tot el que necessitis saber!

Esperem que hi puguis assistir!

Registra't a Preparats.cat!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
14 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.