NOTÍCIES

A les PAU 2025 no hi entraran les lectures obligatòries

Categoria
lectures obligatòries selectivitat 2025
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Tenim una gran novetat per les PAU del 2025: ja no hi entraran les lectures obligatòries als exàmens de Llengua Catalana i Literatura i Llengua Castellana i Literatura!

Així doncs, a la Selectivitat 2025, a les matèries de català i castellà ja no es faran preguntes de lectures que s'hauran hagut de llegir durant el curs, sinó sobre textos breus que es llegiran als mateixos exàmens.

Desapareixen les lectures obligatòries de les PAU del 2025, però no del batxillerat

Tot i que als exàmens de llengua catalana i llengua castellana de la Selectivitat 2025 ja no hi haurà preguntes sobre lectures com La plaça del diamant o Nada, a 2n de batxillerat sí que es mantindrà una llista de lectures obligatòries, que triarà cada centre de secundària. 

Els i les professores de català i castellà de cada institut podran triar entre una llista de lectures que proposa el Departament d'Educació i que inclou obres de Caterina Albert o Antonio Buero Vallejo, entre altres, o podran escollir les que vulguin, sempre que compleixin uns requisits.

A més, els i les estudiants que es presentin als exàmens de PAU d'assignatures optatives de Literatura, també hauran de llegir un seguit de lectures i sí que se'ls farà preguntes específiques sobre aquestes.

Font: Diari Ara i 324

Última actualització: 28/06/2024

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
13 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.