NOTÍCIES

Per què han desaparegut els GIFs a Instagram?

Categoria
Per què han desaparegut els GIFs a Instagram?

Els GIFs eren la darrera novetat d’Instagram que et permetia donar un toc original i divertit abans de publicar les teves “stories”. Fa uns dies que t’has quedat sense aquesta opció i no saps per què? No es tracta de cap error, així que no cal que actualitzis l’aplicació. De seguida t’expliquem el motiu de l’eliminació d’aquestes còmiques animacions.

Instagram i Snapchat han decidit prescindir dels GIFs perquè algun dels seus “stickers” animats transmetien un contingut racista. Per exemple, n’hi havia un de la web especialitzada Giphy que es titulava “nigger crimes under counter”. El GIF mostrava un mico que enumerava les morts de persones negres en un comptador. Per si la imatge no fos prou explícita, un home blanc animava al mico a seguir augmentant la xifra.

Des de Giphy s’han mostrat compromesos amb la causa i revisaran tot el seu contingut de GIFs, però de moment no hi ha notícies per part d’Instagram i Snapchat de reconsiderar la decisió i tornar a incloure les animacions als “stories”. Veurem què passa en els pròxims dies. Els GIFs han de ser creatius i enginyosos, però l’humor no implica discriminar cap col·lectiu per qüestió de raça.

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals