NOTÍCIES

Ponderacions 2023: com triar assignatures de PAU segons la carrera que vols fer

Categoria
Ponderacions 2023: com triar assignatures de PAU segons la carrera que vols fer - Preparats.cat

Ja toca triar les assignatures que faràs als exàmens PAU 2023! Però saps que n'hi ha que et comptaran més per la nota que d'altres segons la carrera que vulguis fer? Per això és molt important que et miris les ponderacions 2023!

Ponderacions 2023: com triar les assignatures de PAU?

  1. Quan tinguis clar què vols estudiar, hauràs de buscar les ponderacions 2023 per saber quines matèries et convé més fer als exàmens PAU 2023!
  2. Veuràs que algunes assignatures ponderen 0,2 (que és el màxim), 0,1 o res. Intenta fer les que et ponderin més, ja que t'ajudaran a tenir una nota d'accés a la universitat més alta!
  3. Si vols accedir a una carrera que pondera assignatures que no has fet al batxillerat, hauràs de preparar-te-les pel teu compte! Per exemple, això et pot passar si has fet un batxillerat social-humanístic i vols accedir a una enginyeria o a un grau de l'àmbit de la salut, entre d'altres!

Va, a escollir bé i demana'ns ajuda always, que per això estem aquí!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.