NOTÍCIES

Fixa't en les ponderacions quan et matriculis a la Selectivitat!

Categoria
Fixa't en les ponderacions quan et matriculis a la Selectivitat!

T’has de matricular a les PAU i no saps quina és la millor selecció d’assignatures? T’aconsellem que més enllà de les teves preferències tinguis molt en compte les ponderacions. Fes un cop d’ull a la taula de ponderacions d’aquest 2018 de totes les universitats públiques catalanes i la UVic-UCC.

Com triar les assignatures de la matrícula de la Selectivitat?

  1. Mira el valor que cada universitat dona a les diferents assignatures segons el grau que vulguis estudiar
  2. Tria examinar-te d’aquelles matèries que et donin més punts, és a dir, les que ponderen 0,2
  3. Si dubtes entre dues assignatures que puntuen el mateix, decanta’t per la que se’t doni millor per tal d’aconseguir millor puntuació

Encara que els números no siguin el teu fort, no t’atabalis quan vegis aquesta extensa taula de ponderacions. T’expliquem amb un petit gràfic com s’accedeix a la universitat si véns de Batxillerat:

nota acces batxillerat

Ja veus que la fase específica és el camí que et farà saltar del 10 al 14, la màxima puntuació. Si tens dubtes escriu-nos al Preguntes i Respostes i t’ho aclarirem! Molta sort!

Important

Recorda que la Matrícula de la Selectivitat per alumnes de Batxillerat i CFGS es fa del 16 al 31 de maig a través del web Accés Universitat.

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.