NOTÍCIES

Preinscripció Universitària de setembre 2022: places disponibles

Categoria
Preinscripció Universitària de setembre 2022: places, notes de tall... - Preparats.cat

Si no vas fer la Preinscripció Universitària al juny o vols fer-la de nou, arriba la convocatòria extraordinària els dies 20 i 21 de setembre! Si vols entrar a la universitat aquest curs, aprofita aquesta oportunitat!

Places disponibles a la Preinscripció Universitària de setembre

En aquesta Preinscripció Universitària hi ha places disponibles de totes les universitats públiques catalanes i la UVic-UCC (concertada), tot i que no de tots els graus. Alguns dels estudis ja van omplir les seves places a la convocatòria de juny i, per tant, ja no hi podràs optar en aquesta ocasió.

Dona un cop d'ull a les places disponibles de la preinscripció de setembre 2022 i veuràs que encara pots accedir a graus com: Mestre/a d'Educació Infantil o Primària, Biotecnologia, CAFE i Mestre/a d'Educació Primària (menció en Educació Física), Comunicació Audiovisual, Educació Social, Enginyeria Mecatrònica, Màrqueting i Comunicació Empresarial, Multimèdia Aplicacions i Videojocs, Nutrició Humana i Dietètica, Periodisme, Teràpia Ocupacional, Publicitat i Relacions Públiques, etc.

Fer la Preinscripció Universitària és força senzill i es fa online a través d'Accés Universitat. Si tens dubtes sobre com fer-la, pots enviar-nos una pregunta a l'apartat Preguntes i Respostes de la nostra web. I si et perds en el procés de les assignacions, consulta el nostre Assistent d'Accés a la Universitat!

 

Pots fer la Preinscripció Universitària 2022 de convocatòria extraordinària els dies 20 i 21 de setembre.
Pots fer la Preinscripció Universitària 2022 de convocatòria extraordinària els dies 20 i 21 de setembre.

Registra't a Preparats.cat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
5 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.