NOTÍCIES

Tot el que cal tenir en compte per escollir bé la universitat

Tot el que cal tenir en compte per escollir bé la universitat

Segur que has sentit molta gent dient que la universitat és una de les millors etapes de la seva vida. Possiblement tinguin raó, però cal cuidar alguns detalls per assegurar-ho. Un d’aquests detalls, i molt important, és escollir bé la universitat on estudiaràs!

6 consells per escollir bé la universitat:

  • 1. Contacta amb estudiants de diferents universitats i demana’ls la seva opinió i què és el que més valoren de la seva universitat
  • 2. És important que les classes siguin en grups reduïts. Això et permetrà fer més pràctiques i tenir relació més propera amb el professorat, que et podrà ajudar en el que necessitis
  • 3. Vés a totes les jornades de portes obertes que puguis. Pregunta i observa, a veure quina t’agrada més!
  • 4. Hi ha universitats que no fan recuperacions o en fan molt poques. Informa-te’n abans de triar!
  • 5. Tingues en compte la ubicació de la universitat. Podràs accedir-hi ràpidament amb transport públic? I si vas amb cotxe? Hi ha aparcament?
  • 6. Quant valen i com són els pisos i residències més propers? Viure a un lloc on puguis estar a gust és fonamental, i el preu també!

Has de saber que la millor universitat per tu serà on et sentis més còmode/a, la que t’ofereixi més prestacions i més facilitats. Mira-ho bé i, sobretot, no et precipitis! Esperem haver-te ajudat! Molta sort en la teva elecció!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.